This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Docklands park toilets

opinion

Välj vilket språk du vill. Vi talar svenska och 42 andra språk.

Det här området är ett utmärkt val för resenärer som är intresserade av promenader längs floden, barer och pubar — Kontrollera läge Meridian Place, Tower Hamlets, London, E14 9FE, Storbritannien — Det här området är ett utmärkt val för resenärer som är intresserade av promenader längs floden, barer och pubar — Kontrollera Docklands park toilets Fantastiskt läge — visa karta. Här erbjuds gratis WiFi och utsikt över staden. Greenwich Park ligger 8 km från lägenheten.

3 skäl att välja PubLove...

Närmaste flygplats är London City Airport, som ligger 6 km bort. Tower Hamlets är ett utmärkt val för resenärer som gillar promenader längs flodenbarer och pubar.

Detta boende är också betygsatt för att vara mest prisvärt i London! Gästerna får mer för pengarna jämfört med andra boenden i denna stad.

Imperial Docklands Apartments har välkomnat Booking. Höga poäng från gäster som nyligen bott här 8,3. Ditt svar hjälper oss att ge bättre information till resenärer. Vi ber om ursäkt, ett fel inträffade när dina svar skickades in. WiFi finns tillgängligt i vissa hotellrum och är Docklands park toilets. Regler för avbokning och förskottsbetalning varierar beroende på lägenhetstyp. Skriv in datumen för din vistelse och läs villkoren för det rum du begärt.

Kort som tas emot på detta boende. Imperial Docklands Apartments accepterar dessa kort och förbehåller sig rätten att tillfälligt reservera en summa innan ankomst. En skadedeposition på GBP ungefär Hela depositionen återbetalas vid utcheckningen om boendet inte har skadats. Vänligen informera Imperial Docklands Apartments i förväg om "Docklands park toilets" beräknade ankomsttid.

Du kan använda rutan Docklands park toilets särskilda önskemål eller kontakta boendet direkt. Kontaktuppgifterna står i bokningsbekräftelsen. Äkta åsikter Läs mer. Fantastisk utsikt från balkongen som var avgränsad från grannens med två tunna vajrar.

The staff are very friendly and helpful. Nice spacious and clean apartment. Train station very close by. Helped me with my ticket delivery. Loved the extra space I could use for my yoga. Sterilt och opersonligt, mitt i ett business distrikt. Vi var nästan ensamma i huset.

Men rent och rymligt. Väldigt spartanskt utrustat och vi var tacksamma att vi inte hade ambitioner att laga mat där. Ange en giltig e-postadress. Det har "Docklands park toilets" uppstått ett fel. Nu är du prenumerant!

Ditt välkomstmeddelande landar snart i din inkorg. Vi har fler än 70 miljoner boenderecensioner — samtliga från riktiga, verifierade gäster. Enda sättet att lämna en recension är att först göra en bokning. På så sätt vet vi att våra recensioner kommer från riktiga gäster som faktiskt har bott där. När gästerna kommer fram upptäcker de att rummet är precis så där lugnt och tyst som man vill Docklands park toilets det och personalen är supertrevlig och hjälpsam.

Efter resan berättar gästerna om sin vistelse. Vi scannar recensionerna så det inte förekommer oanständigt språk och kollar också att det är verkliga personer som faktiskt bott där innan vi lägger till recensionerna på vår webbplats.

För att ställa en fråga till värden måste du vara inloggad.

News feed