This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Owen brandon mason

opinion

På sitt Twitter-konto meddelar Malmö FF att de vid En inte alltför vågad gissning är att det rör sig om ett nyförvärv. Flera spelare har på sistone ryktats till Malmö FF. I går kom Expressen med uppgifter om att Marcus Antonsson27, är nära en flytt till klubben.

Kan det Owen brandon mason ett tecken på att det är Antonsson som presenteras? På Twitter meddelar Malmö FF att en del Owen brandon mason fortfarande återstår innan spelaren i fråga kan presenteras.

Brandon Smith, Christine Mason, Jeannette...

En detalj återstår i pappersexercisen innan vi kan kommunicera nyheten. Vi ber att få återkomma.

Nu står det klart att Jorginho följer Owen brandon mason tränaren Maurizio Sarri till rivalen Chelsea i stället, och lämnar därmed Napoli. Vi är överygade om att han kommer att vara framgångsrik på Stamford Bridge, säger Chelseas klubbdirektör Marina Granovskaia till klubbens hemsida.

Övergångssumman sägs landa på motsvarande miljoner kronor och den italienska landslagsmannen rapporteras tjäna omkring en miljon kronor i veckan via sitt nya kontrakt. Efter fyra år i Storbritannien verkar Daley Blind nu vara nära en flytt hem till Amsterdam.

James Mason Brandon Bourne. Van...

Ajax kommer betala miljoner kronor för åringen, en siffra som sedan kan stiga till miljoner kronor. Fulham har under en tid ryktats vara på jakt efter Ludwig Augustinsson Istället "Owen brandon mason" sajten att Fulham försöker köpa loss en annan vänsterback — i form av Matt Targett22, från Southampton. Targett spenderade våren på lån i just Fulham och bidrog till avancemanget till Premier League.

Agenten Mino Raiola Owen brandon mason varit och hälsat på Barcelona för att diskutera några spelare, uppger Mundo Deportivo. Tidningen vet inte exakt vem som är prioriterad, men skriver att Paul Pogbas namn nämndes. Nu är det klart! Maurizio Sarri, 59, är klar för Chelsea.

News feed