This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Gemeos batendo na cam

opinion

Filters All Video Photos. Här får Gemeos batendo na cam panik första gången. Vi får dock åka till Danderyd för undersökning. Åker in och de kollar mig och bebis. Han mår bra men jag har öppnat mig 2 cm och har inte regelbundna värkar. Vi måste åka hem. Jag får citodon med mig för att ta bort udden av smärtan och förhoppningsvis kunna vila lite.

Vi skulle höra av oss om värkarna blir regelbundna. Läkaren vi träffade heter Maria. En skräck att åka bil. Det finns ingenting du kan göra. Ångest, panik och skräck. Nu är klockan ca Hemma hinner vi knappt in i lägenheten innan värkarna börjar komma var annan minut.

Jag hänger på Daniel, gråter och skriker av smärta. Citodonen hjälpte inte alls. Däremot blev jag som hög av den. Hade fruktansvärt ont men var bara snurrig i huvudet.

Efter 3 timmar ringer Gemeos batendo na cam in igen och de tog in oss för att kolla om något hänt. Natten går och vi kämpar på med värkarna. Väl inne kollar hon mig igen.

Jag börjar tappa hopp och tron på mig själv. Vi fick ett rum på neonatal och morfin för att kunna sova. Natten går och värkarna fortsätter.