This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Two cubs suck a black cock

opinion

Bli medlem Glömt lösenord? Banter är tillåtet men ska också vara just det och inte hjärndöd smörja. Följs inte det här kan inläggen tas bort och upphovsmannen spärras. Toleransen är särskilt låg med Manchester United-"supportrar".

Gästboken är bara öppen för registrerade och redaktionen svarar enbart på redaktionella ärenden via e-post. Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. Är du inte medlem? Klicka här för att registrera dig. Tippa nästa match Manchester C-Burnley Tycker det är dags att låta det här laget smälta samman och låta unga få chansen om det behövs.

Sex% gillar2 år sedan; Homemade...

Lite rädd för att den där Dzeko kan bli en ny Rodney. Ytterligare rykten att City letar efter en mittback. Biter sig rykten fast som Dzeko finns det oftast grund till dem exp Zlatan i somras. Stämmer detta får Lescott det riktigt tufft. Behövs absolut inte fler mittbackar. Om vi köper en ny mittback måste han gå in i startelvan och för att göra det måste Mancini splitta Touré och Kompany vilket är vansinnigt i dagsläget.

Ska vi köpa nya spelare måste dom gå rakt in i startelvan, alternativt vara väldigt unga med potential och spelas in för framtiden Första halvlek mot Fulham måste vara det bästa jag sett City presterat på "Two cubs suck" inte hur länge. Passningsspelet var det Barcaklass på.

Se bara på Yayas mål. Årets mål enligt mig. Sen var det jäkligt skönt att Zab fick sätta en. Förmodligen hans bästa match i City. Angående Adebayor så är det bara att skicka iväg. Vet inte vad han sysslar med, "black cock" man börjar förstå varför Arsenal sålde.

Det ersätter vi med Dzeko eller någon liknande. Ser att det snackas om Luiz på BM, men behöver vi verkligen fler mittbackar? Tycker Kolo, Kompany har varit strålande. Trevligt som fan med alla artiklar. Tack för alla trevliga artiklar! Tolmie's Hairdoo på BlueMoon hintar friskt om det Är väl enda som kan tyckas vara något så när In the Know på BM-forumet Hoppas hoppas hoppas vi kan gå ut och bara köra så här i fortsättningen. Vi har ju dessutom haft dom på pappret svåraste hemmamatcherna redan ars, scousers, nited och chelskiblack cock godkänt resultat.

Med glöden som är nu kan förhoppningsvis resten av säsongen på coms bli riktigt trevlig. Kan vi ha garanterade 3 points hemma och fortsätta det bra bortaspelet flest bortamål och minst insläppta av alla den här säsongen är vi safe. Sedan så tror jag inte Ballotelli går rakt in efter Jos match senast.

Han var direkt inblandad i 2 av målen och borde fått göra ett själv, men Tevez valde att avsluta själv istället. Kul med en ny skribent föresten! Keep up the good work! Han fyllde ju Såg just Yayas mål mot Fulham.

Kolla länken och räkna själv! Fantastiskt att höra supportrarna sjunga för Mancini och 'Boring Boring City'. Till och med Wennman var lyrisk på Aftonhoran. Då har City gjort något väldigt bra för att det ska ligga till på det sättet! Måste säga att jag föredrog Jo istället för Ade. Killen har varit konstant bänkad eller utlånad men har aldrig hört något gnäll. Nu kom han in och även om han kanske inte var en av de mest tongivande spelarna så var han klart godkänd.

Nu kommer Balo in Two cubs suck a black cock lördag och nu får han möta det mest fysiska av alla lag.

Timea bella escort lund homo...

Jag vet inte inte hur jag ska uppdatera den interna skytteligan så jag gjorde en ny artikel Two cubs suck a black cock skytteligan! Känns som att vi körde över Fulham på alla fronter igår och även fast Sparky försökte ändra om lite i halvtid fick han ut minimalt lite av sina byten.

Försvarsmässigt såg det ut som det brukar med "ligans bästa mittbackar" som Bosse Pettersson sa igår, med Kompany i storform. Zabaleta visade också igår att han inte kommer finna sig i att spela som reserv utan minsann skall ge Boateng och Richards en match om högerbacksplatsen! Mycket stark insats argentinaren som åkte som loket fram och tillbaka längs kanten! Kolarov däremot såg mer mänsklig ut, då han varierade bra rusher se friläget och brytningar, med att spela bort bollen tämligen enkelt.

Yaya Toure har visat precis hur bra som 2-vägs spelare han kan vara! Kanske Barca-spelet har börjat släppa lite där han bara spelade defensivt och sökte sina medspelare med korta pass.

Igår var det varierat och ibland löpte han själv med bollen. Skulle kunna skriva en rad om Two cubs suck a black cock spelare men det är redan gjort i spelarbetygen så jag kör mina 3 punkter skulle egentligen behöva Igår klaffade alla delar i laget och vi försvarade oss som en enhet och även anföll som en enhet, vilket Tevez i princip skött själv förut. Denna lilla spanjor måste vara väldigt frustrerande att möta. Hal som en ål och har bollen så tätt intill sig att man måste klippa spelaren för att ta den ifrån honom.

Igår var Silva ÖVERALLT på offensiv planhalva och jag studerade hans löpvägar lite på reprisen inatt och han har ett fantastiskt rörelsemönster vilket gör att han alltid är spelbar på offensiv planhalva. Otroligt viktig med sitt kluriga passningsspel och härliga skarvar.

Kritiserad brasse som jag själv har suttit och tjatat mig hes över.

lista över hela kategorier

Igår visade han att han ÄR en bra fotbollsspelare och att han faktiskt ska få stanna åtminstone till i sommar. Han är direkt delaktig i Zabaletas mål då han vinner en höjdboll ner till Silva! Allt tack vare att Jo går upp i duell med backen och vinner bollen.

SIMILAR VIDEOS

Sen borde faktiskt Tevez passat i sitt friläge då han och Jo kom i ett 2 mot 1 läge, men Tevez avslutade svagt rakt på. Jag blev som sagt imponerad av Jo igår och han har knappt spelat sen försäsongen, bara suttit på bänken och haft kortare inhopp. Sen kommer han in och är tillsammans med Tevez och Silva otroligt bra idag!

Roligt med en skön insats och detta stärkte nog killarna till att vilja göra fler liknande insatser! Tyvärr betyder detta då att Adebayor tillsammans Two cubs suck a black cock Santa Cruz kommer lämna i Januari. Cruz kommer jag inte gråta blod över att han lämnar, men Adebayor gillade jag när han hånade arsenals fans!

Tack för den här gången! Det blev att kolla på den nerbäddad i soffan. Ibland är lördagskvällar i Manchester rätt. Sky hade Bellars som gäst i studion ihop med eviga bisittaren jamie rödknapp, som faktiskt är vettig.

Och han öste verkligen beröm över City, både före, under och efter matchen. En storklubb han är stolt att representera, eller ha representerat om han inte kommer tillbaka i sommar. Bla sa han att Tevez hade samma glöd och intensitet på träningarna som på match. För er som kommer ihåg diskussionen var det kanske en liten fin pik, men annars var han översvallande positiv om City.

Hot stud construction workers Eliezer...

Trots att reportern brevid försökt få hnm att säga nåt klassiskt Bellarskontroversiellt. Om Ade och Tomten försvinner är det inte säkert att vi behöver någon ytterligare anfallare. När Roberto spelar med 1 anfallare räcker det med Mario Balotelli som alternativ. Känns snarare viktigare att få in en spets som alternativ till Yaya Toure som kan gå avslut. De klubbar som spelar med framgång har en sneijder, Fabregas, Kaka i sina glansdagarTotti eller Ödsil bakom toppen.

Vad skall media nu skriva om? När den övergången var klar i somras tänkte jag Nej. Men detta har bytts ut till ett stort Ja. In i PL och direkt leverera från första stund.

News feed