This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Elijah bonks max in several positions

opinion

Stockholms Ishockeyförbunds Hockeykarneval arrangas av Lidingö Vikings och går av stapeln den oktober och för alla tjejer och killar födda i södra Stockholm. Den oktober går Karnevalen för norra Stockholm.

Sen hörde jag ett bonk...

Tanken med Karnevalen är just som det låter - en fest för hockeyälskare där glädjen och hockeyn står i centrum. Upplägget började i Finland för omkring 15 år sedan och nu sprider sig "Elijah bonks max in several positions" till Stockholm.

Varje spelare anmäler sig individuellt till Hockeykarnevalen och placeras in i ett nytt sammanhang; ledare, lagkompisar och kanske även rollen i laget. Spelare och ledare presterar inte bara på isen utan även genom att få alla individer att fungera tillsammans i det nya laget. Vi är Elijah bonks max in several positions över att ha omkring spelare från södra Stockholm samt ytterligare cirka från norra Stockholm.

Totalt spelare borgar för hockeyfest! Stockholms Ishockeyförbund ser Karnevalen som ett sätt erbjuda alla spelare en möjlighet att visa upp sig i en lekfull miljö. Stockholms TV-pucksorganisation kommer också att vara närvarande. Prata gärna med någon av deras respresentanter vid rinkside. Ring för biluthyrning, släputhyrning, biltvätt, mm. Järnia har även skänkt fina priser till vårt lotteri! Pyrolavägen 5, Skärsätra Torg, Lidingö. År blev Oilers en medlemsorganisation till NHL. År så flyttade organisationen till Texas för att bli Dallas Stars.

Uppdaterad information, statistik, etc kommer att finnas på cuponline. Lagindelningen kommer att vara definitiv först tidigt på lördag morgon så alla spelare samlas kl 8 på lördagen. Några hålltider under lördag morgon: Sekreteriat på plats i Bankhallen från kl Gå förbi Willis enligt kartan till höger.